v chaloupce z mechu a kapradí...

Večeře s o. biskupem Kájou

25. 10. 2007 19:56
Rubrika: Co se děje... | Štítky: Kája Herbst , večeře

Včera jsme byli ještě s dalšími jedenácti "vyvolenými" na večeři s otcem biskupem Kájou. Pozval nás na Víkárku - hned vedle katedrály na Hradčanech - to byla jíízda :o)

Když jsme vešli dovnitř - banda obyčejných lidiček v džínách a tričkách (někteří teda byli oblečení lépe, ale ne všichni), nestačili jsme se divit... Krásné prostředí, kdo tam byl, měl oblek či dámy šaty - naštěstí jsme jich moc nepotkali, protože jsme měli  pro sebe salonek.

Všechno jídlo bylo úžasné, polévka s česnekovýma topinkama, rajčata s cibulí a nějakou zálivkou, hovězí plátek s rýží, zmrzka s karamelem a kafíčíčko, takový pidi, ale tak silný, že jsme měli tachykardii ještě za hodinu :o) Ale všechno bylo výtečné, no mňamka...

A být ve společnosti s otcem biskupem - to je pro mě vždycky velká čest, je to úžasný člověk.. - však asi kdo ho znáte, víte...

Ač jsme děkovali, děkuju znovu a zas - bylo to úžasné, milé,... Díky Bože za tak super biskupa! :o)

Zobrazeno 1747×

Komentáře

Domi

Bylo něco neuvěřitelného být mezi těmi 11 vyvolenými, udělalo mi to strašnou radost:o) Posezení v krásném prostředí s tak milými lidmi bylo moc povzbuzující!!! Díky Bože za tak úžasné biskupy jako je Kája Herbst, díky Ti za vše!!!

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz