v chaloupce z mechu a kapradí...

Ještě jedna zázračná vzpomínka na CSM

21. 8. 2007 20:19
Rubrika: Radost

Když jsem tak psala minulý příspěvek, vzpomněla jsem si na věc, za kterou Bohu pořád děkuju... Je jí diecézní program, který jsem měla v Táboře na starosti a který mě totálně ničil... - nespala jsem, byla jsem z něho totálně mimo hrůzou...:o) Nikdy jsem nebyla na takovémto setkání a najednou ÚKOL takovéto důležitosti.

Samozřejmě jsem na tom pracovala s dalšími lidmi, kteří byli super podporou a strašně makali a sršeli nápady... Ale stejně - nevím, jestli znáte ten pocit, že sice hodně lidí pomáhá a pracuje, ale ta zodpovědnost je na mojí hlavě...  No, a tak jsme vymýšleli a nacvičovali a tak, až se přiblížil den D. Bohužel jsem i moderátorovala, což byl další hřebíček do mé rakve nervozity - ale vlastně to tak možná bylo dobře. V okamžiku, kdy jsme poprvé vyšli na pódium, ze mně nervozita spadla, strašně jsme si s kolegou moderaci užívali, improvizovali jsme a vše v podstatě klapalo. Ani jsem se nenadála a byla mše svatá - vrchol a taky hlavně konec programu! Nic se nepokazilo, nezřítilo, nezapomnělo, všechno dopadlo dobře, reakce byly realitvně pozitivní (ač ne od všech, ale to je přece normální) a já si strašlivě oddychla.

A děkovala jsem Bohu, že to tak zařídil, že nám pomáhal, vedl naše ruce při práci, myšlenky a srdce při vymýšlení všeho, že Duch Svatý vanul a vanul fakt fest.... Zažili jste někdy po přijetí Eucharistie stav, kdy vám tečou slzy, ne smutné, ale vděčné, radostné...? Je to neskutečně nádherné, myslím, že v té chvíli jsou slzy darem... Myslím, že ty moje slzy byly darem od Pána, darem, který smýval všechen stres, nervozitu, darem, který přinášel úlevu, ulehčení a  neskutečnou radost a pokoj srdci.... Díky Ti, Pane!!!

Zobrazeno 1597×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz